Alla inlägg under november 2010

Av Christine - 11 november 2010 19:52

Idag har det som varje dag denna vecka varit full rulle på förskolan, inte en lugn stund. Efter att kommit hem har jag bara tagit det lugnt, hjälpt Henke med lite skolarbeten.

 

För övrigt händer inte mycket ikväll, titta på tv och sen packa lite. Imorgon åker nämligen jag och henke hem till mina föräldrar, jag stannar hela helgen och henke åker till sina föräldrar på söndag. Får se vad helgen har att erbjuda hos mamma och pappa, troligtvis god mat, skit snack, trams och massa annat. Jag får inte glömma att det blir 20 års fest hos linda på lördag, ska bli skoj :) och det är ju fars dag på söndag.

 

Nu ska vi faktiskt fortsätta med att spela det traditionella spelet yatzy, faktisk skoj, fick noja på det när vi var och hälsade henkes bror i danmark. Nä, nu åter till spelet och tvn :)

 

Christine

Av Christine - 10 november 2010 20:34

Idag blir det inget långt inlägg, är super trött. Tog bussen hemifrån redan lite över 6 imorse och var hemma, visserligen hyfsat tidigt, klockan 15.30 och då hann jag till och med handla present till Linda som skall ha 20 års fest på lördag. Sko skoj :)

 

Nu blir det Grey's Anatomy sen blir det sängen, upp tidigt imorgon också.

 

Christine

Av Christine - 9 november 2010 20:45

Igår blev det inget bloggande, varför? jo för jag var hemma hos mina föräldrar och firade min pappa som blev hela 46 år gammal. Grattis pappa! Annars så var det första dagen på vfun igår och det gick jätte bra började direkt med att introducera formerna lite som jag skall jobba med de komman de 4 veckorna.

 

Idag var det dax att fortsätta med att introducera formerna, fick göra det idag med och lite mer noga då 15 timmars barnen var med idag. Jag hade mysstund då vi läste en mosterberättelse (som inte var så läskig) sen hade jag form introduktion och form jakt, mycket uppskattat.

 

Resten av kvällen kommer bestå av Desperata hemmafruar såklart sedan Cougar Town och sedan sängen, för imorgon blir dt upp tidigt som vanligt för att ta bussen till förskolan.

 

Men... nu är det såhär att Sofia Werlin på bloglovin.com har utmanat mig, och själklart skall jag ta mig an detta! :)

 

4 tv program jag ser på:

- Greys Anatomy

- Desperate Housewifes

- Cougar Town

- CSI

 

4 saker jag gjort idag:

- Haft en fantastisk dag på förskolan

- Somnat på bussen hem (chauffören fick väcka mig, skämdes sönder)

- Handlat nya vinter stövlar

- Skrivit ett kortare arbete

 

4 saker jag längtar efter:

- Vara klar med utbildningen

- Jul och "lovet"

- Bli helt klar med lägenheten

- En miljon vinst :)

 

4 saker på önskelistan:

- återigen, en miljon vinst

- färdigutbildad

- bli helt klar med lägenheten

- börja komma igång med träningen

 

Christine

Av Christine - 7 november 2010 16:43

Nu är vi hemma igen efter en långhelg i danmark, har verkligen varit en toppen helg.

 

I torsdags  eftermiddag tog jag och henke tåget mot danmark för att hälsa på henkes bror. Tågresan tog hela fem timmar, passade på att göra alla skol grejer inför vfun så nu är det gjort och tågresan gick snabbare än vi trodde, skönt det! När vi kom fram vid halv 10 blev det bara att ta det lugnt och käka lite fika.

 

Fredagen bjöd på stan och fika och på kvällen blev det tacos, god dricka och idol! :) På lördagen blev det också stan lite, en mys-tröja rikare, och fika/lunch. På kvällen blev det mindre middag och mycket spel, yatzy, buzz och wii, riktigt kul. Det var inte jag som var förloraren denna kväll, haha. Tack för helgen än en gång!

 

Idag då var det dax att ta tåget hem igen, denna gången gick tågresan dock lite segare. Nu är vi hemma igen och ska bara ta det lungt resten av kvällen. Imorgon börjar min vfu i Hörby,vilket betyder fyra veckors praktik på förskola, me like! Sen imorgon eftermiddag blir det till att åka hem och fira pappa som fyller år. Nu tvn och slappe! :)

 

Christine

Av Christine - 3 november 2010 21:09

Idag har det varit en tuff dag, sov jätte dåligt inatt, knappt något alls, varför vet jag inte. Detta resulterade i sin tur till en fruktansvärd huvudvärk, YEY! men det är bra nu iaf.

 

Imorgon blir det skolan, presentera internationaliserings arbetet för skolan. Sen ska jag och Henke åka över till Danmark för att hälsa på henkes bror. Blir en långhelg i danmark då vi inte åker hem förrän troligast söndag, får se vad Danmark erbjuder i helgen! :) Serverkligen framemot det!

 

Nu blir det till att se resten av Grey's Anatomy, sen packa till helgen, sen sängen.

 

Christine

Av Christine - 2 november 2010 20:07

Igår blev det inget inlägg, hade inget internet på hela dagen, ganska irriterande, speciellt när man skulle skicka in ett arbete. Men det gick, man får ju testa sig fram, så jag landade på balkongen där jag fick internet så jag fick in arbetet, haha.

 

Annars igår, så hände det inte speciellt mycket, fick pluggat en del och gjort iordning lägenheten lite. Idag har jag varit i skolan mellan 9 och 14, ganska intressant dag, matten var framförallt givande för mig då jag ska jobba med dagens matte tema på min förskola under vfun.

 

Måste bli lite nya tag känner jag, har så mycket att göra i skolan att snart hopar sig allt, men tiden räcker inte riktigt till. Vet inte hur jag ska lyckas....

 

Imorgon är det dax att bege sig till förskolan för fältdag, kul att träffa alla barn igen. Nu blir det att ta det lugnt, snart är det ju de desperata hemmafruarna! :)

 

Christine

Presentation


20 årig tjej från Kristianstad i skåne som skriver om allt som kommer mig kring, allt från pluggandet till förskollärare till min vardag tillsammans med min pojkvän, familj och vänner.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards